Els Albada, dierenfysiotherapeut

De initialen EA staan voor mijn naam, Els Albada, dierenfysiotherapeut. Als kind wist ik al dat ik met dieren wilde gaan werken, waarbij paarden en honden een speciaal plekje hadden. Toen ik 8 jaar oud was begon ik met paardrijlessen en ben hier nooit meer mee gestopt. Ik heb momenteel een eigen merrie, die ik dressuurmatig opleid en waar ik wedstrijden mee rijdt. Daarnaast heb ik een lieve hond waarmee ik lekker in de bossen loop in de omgeving van Utrecht.

Als 17-jarige begon ik met de humaan fysiotherapie opleiding in Nieuwegein, met als doel zo snel mogelijk dierfysiotherapie te gaan studeren. Na een jaar gewerkt te hebben als humaan fysiotherapeut begon ik aan de opleiding tot dierenfysiotherapeut in Barneveld. Deze opleiding heb ik na twee jaar succesvol afgerond in 2019. Ondertussen heb ik mijn kennis uitgebreid met een cursus Dry-Needling voor zowel paarden als honden. En daarnaast ook een cursus tapen voor paarden.

Het zien opknappen van de dieren en het ondersteunen van de eigenaren is het allermooiste van mijn vak, ik heb er dan ook elke keer weer voldoening van.

Ik ben aangesloten bij de vereniging voor dierfysiotherapeuten (NVFD). Voor meer informatie kunt u de site van de NVFD bezoeken (www.nvfd.nl).
Neem contact met mij op als u een afspraak wilt maken, of een vraag heeft.