Els Albada, dierenfysiotherapeut

De initialen EA staan voor mijn naam, Els Albada, dierenfysiotherapeut. Als kind wist ik al dat ik met dieren wilde gaan werken, waarbij paarden en honden een speciaal plekje hadden. Toen ik 8 jaar oud was begon ik met paardrijlessen en ben hier nooit meer mee gestopt. Op dit moment rijd ik voornamelijk dressuur en maak af en toe een sprongetje. Daarnaast hebben we nog een hond van twee jaar oud, die we hebben geadopteerd via een dierenwelzijnsorganisatie.

Als 17-jarige begon ik met de humaan fysiotherapie opleiding in Nieuwegein, met als doel zo snel mogelijk dierfysiotherapie te gaan studeren. Na een jaar gewerkt te hebben als humaan fysiotherapeut begon ik aan de opleiding tot dierenfysiotherapeut in Barneveld. Deze opleiding heb ik na twee jaar succesvol afgerond. Tijdens de opleiding tot dierenfysiotherapeut, heb ik een cursus dry-needling gevolgd voor de humane fysiotherapie. Deze cursus wil ik ook gaan doen voor dieren.

Ik ben aangesloten bij de vereniging voor dierfysiotherapeuten (NVFD). Voor meer informatie kunt u de site van de NVFD bezoeken (www.nvfd.nl).
Neem contact met mij op als u een afspraak wilt maken, of een vraag heeft.