Algemene voorwaarden

 

Betaling

De betaling vindt bij voorkeur plaats direct na de behandeling. Dit kan contant of via een betaalverzoek. Indien gewenst krijgt u aan het einde van de maand de factuur toegestuurd.

Annulering

Wanneer de afspraak 24 uur van te voren wordt geannuleerd, worden er geen kosten in rekening gebracht. Mocht dit zonder geldige reden toch niet gebeuren zal er 50% van het tarief in rekening worden gebracht.

Verzekeringen

Wanneer u uw dier heeft verzekerd, kan het zijn dat hier ook fysiotherapie onder valt. Check dit vooraf bij uw verzekeraar.

Behandelvoorwaarden

Om de behandeltijd optimaal te kunnen benutten zou het fijn zijn als uw paard/hond schoon en droog is, er een rustige behandelplek is en voor de paarden een mogelijkheid is om te monsteren op een harde en zachte bodem.

Nazorg

Net zoals mensen reageert elk dier anders op een behandeling. Houdt er rekening mee dat het dier na de behandeling een aantal dagen na-reactie kan hebben en dus minder belast kan worden. Daarom is het verstandig bij het maken van afspraken rekening te houden met eventuele geplande wedstrijden/trainingen.

Privacy

Uw privacy wordt gewaarborgd via de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG). Zie hiervoor het privacyregelement.